Αναβαθμίστε το περιβάλλον σας!

Οι κηπουροί της Gardenistas δίνουν ζωή, άρωμα και χρώμα σε όλους τους χώρους στους οποίους ζείτε και κινείστε. Θα σας προτείνουν πρωτότυπες σχεδιαστικές λύσεις, ποικιλία υλικών και φυτών και μαζί θα δημιουργήσετε χώρους όπως τους έχετε ονειρευτεί. Παράλληλα, αναλαμβάνουν για σας δύσκολες εργασίες που απαιτούν ειδικά συνεργεία και τεχνογνωσία.

 

Διαμόρφωση βεράντας
Οι γεωπόνοι της Gardenistas επισκέπτονται τον χώρο σας και προτείνουν ιδιαίτερες λύσεις οι οποίες θα τον μετατρέψουν σε έναν υπέροχο και χαλαρωτικό χώρο πρασίνου. Αρχικά μελετούν την βεράντα ή το μπαλκόνι σας και στη συνέχεια αναδεικνύουν τις δυνατότητές τους επιλέγοντας φυτά και λουλούδια καθώς και διακοσμητικά στοιχεία που θα τα μεταμορφώσουν.

Φυτεμένα δώματα (ταρατσόκηποι)
Δημιουργούν "πράσινες στέγες" που εκτός από την αισθητική αναβάθμιση της πολυκατοικίας προσφέρει πολλαπλά οφέλη τόσο στο περιβάλλον όσο και στην ενεργειακή απόδοση του κτιρίου. Η διαδικασία που ακολουθείται είναι αρχικά η μελέτη του χώρου, η επιλογή των φυτών, η τεχνική έκθεση με τις απαιτούμενες προδιαγραφές και στη συνέχεια η κατασκευή.

Κοπές μεγάλων δέντρων
Η εταιρεία διαθέτει τα κατάλληλα οχήματα και μηχανήματα για την κοπή και το κλάδεμα μεγάλων και υψηλών δέντρων. Λαμβάνονται πάντα όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και οι απαιτούμενες εγκρίσεις.

Καθαρισμός - αποψίλωση
Η εταιρεία αναλαμβάνει τον καθαρισμό και την αποψίλωση αυλών και οικοπέδων από χόρτα και κλαδιά.

Moss Art
Οι άνθρωποι της Gardenistas φέρνουν τη φύση στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου. Δημιουργούν μοναδικές πράσινες συνθέσεις με συνδυασμούς φυτών και υλικών που δεν απαιτούν ιδιαίτερη συντήρηση.